Hvorfor du skal vælge EINDOM

Igennem de sidste 12 år har jeg beskæftiget mig med drift og servicering af fast ejendom, for private, ejendomsselskaber samt andels- og ejerforeninger.

Derudover har jeg arbejdet for adskillige advokater i hele landet, med fokus på området for konkurs og rekonstruktion, særligt for selskaber med fast ejendom.

Fællesnævneren for dem alle, hvis jeg kort skal beskrive de vigtigste parametre imellem succes og fiasko, er struktur og ordentlighed.

Man siger ofte, at man ud fra håndværkerens værktøjskasse, kan se hvorvidt han leverer et ordentlig stykke arbejde.

Det samme gør sig egentligt gældende for udlejning af fast ejendom.

Hvis der er styr på indflytningsrapporter, lejekontrakter, forbrugsregnskab og huslejeopkrævningerne, så er forudsætningerne til stede for at driften er sund og rentabel også til stede.

Hvorimod de som ikke har orden i deres sager, typisk døjer med en række problemstillinger der ikke er særligt gode, hvor for hverken lejer, udlejer eller ejendommen selv.

Det er som om der skabes en kædereaktion, ligesom graffiti har det med at sprede sig hvis det ikke fjernes, straks det er blevet malet.

Det kan synes banalt og åbenlyst for de fleste, der til dagligt har med udlejning og fast ejendom at gøre, at understrege vigtigheden i at have styr på detaljerne, både ift lejemål, lejer og lejekontrakt.

Derfor er der også flere som anvender revisorer, bogholdere eller administratorer, til at varetage opgaverne.

Selv hvis tingene går rigtig galt, og der opstår en konkurs, indtræder der en kurator i boet, som fortsat skal opkræve husleje og servicere ejendommen, så lejerne får de rammer som er blevet lovet i lejekontrakten. Ift. evt. kreditorer, handler det om at beskytte aktivets værdi bedst muligt.

Så uanset om du har 1 eller 100 lejemål, hvad enten du er privat, erhvervsdrivende eller repræsenterer et større ejendomsselskab, ja selv hvis du er advokat og håndterer administration og udlejning af fast ejendom, så kan du med fordel læse med her.

Vi lancerer nemlig EINDOM, indtil videre i en mindre gratis version, imens hele teamet arbejder på en masse fede features, der snart kan bruges.

Systemet vil i den gratis version kunne håndtere stamdata.

Kort fortalt, kan man altså oprette sine lejemål og lejere.

Vi har gjort det muligt at udarbejde digitale lejekontrakter, samt  ind- og udflytningsrapporter, så dokumenter og data  let og overskueligt kan samles et sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *